Skip to content Skip to footer

O nama

50 godina tradicije, kvalitete, preciznosti i strasti u stvaranju vrijednosti!

Dućan nakita je mlad brend iza kojeg stoji treća generacija zlatara iz porodice Imamović.

Još davne 1952. godine Nusret Imamović kao direktor Umjetnih zanata u Sarajevu počinje sa stvaranjem komada nakita koji se još uvijek kriju u seharama mnogih porodica. Kasnije svoje znanje prenosi na svog sina Kenana i unuke Farisa i Nadira koji i dan danas sa velikom ljubavlju stvaraju unikatne i neodoljive modele.

Svih ovih godina jedna stvar nije se promijenila –  naš nakit u samom je vrhu kvalitete izrade i dizajna. Naša radionica stalno prati svjetske trendove i najviše standarde te ih predstavlja svojim kupcima u ugodnom okruženju uz stručno i srdačno osoblje.

Zahvaljujući opremi koju posjedujemo u mogućnosti smo proizvesti model od samog početka koji podrazumijeva 3D modeliranje uz pomoć 3D printera do finalne obrade. Među proizvodima naše radionice ćete naći kovani nakit, liveni nakit te filigran.

Naša misija je kontinuirano afirmiranje našeg brenda kao mjesta gdje se kupuje nakit vrhunskog dizajna, trajne materijalne i emotivne vrijednosti. Naša vizija je postati regionalni lider s istaknutim temeljnim vrijednostima: spojem tradicije, kvalitete i modnih trendova te kupcem koji je uvijek na prvom mjestu.

Best Choice for Creatives
This Pop-up Is Included in the Theme
Purchase Reprizo