Skip to content Skip to footer

5 razloga zašto je nakit idealan poklon

Svake se godine po nekoliko puta susrećemo s problemom kupovine poklona – pokloni za rođendane, praznike, godišnjice i druge lijepe prilike znaju zadavati probleme oko odabira. Ponekad točno znamo što želimo pokloniti dragoj osobi, ali kada to nije slučaj uvijek možeš ići na sigurno i ugodno iznenaditi nakitom. U nastavku donosimo nekoliko razloga zašto s nakitom ne možeš pogriješiti.

1. Emocionalna vrijednost

Jedan od najboljih razloga zašto kupiti nakit je upravo činjenica da on nosi veliku emocionalnu vrijednost, a koja s godinama sve više raste. Nakit nosimo na svom tijelu – na koži, što ga čini sentimentalnim dodatkom koji nas nježno podsjeća na dragu osobu koja nam ga je poklonila. Njega često dobivamo i poklanjamo za posebne prilike pa nas onda podsjeća i na te sretne trenutke – od rođendana preko životnih uspjeha do velikih i malih sretnih događaja. Ako poklonom želiš dragoj osobi reći da ju voliš i biti uz nju svaki put kad nosi poklonjeni sjajni komadić – ovo je najbolji odabir. Dodatni touch emocija koje će trajati zauvijek možeš postići decentnim personaliziranim gravurama.

2. Poklon koji traje

Mnogi pokloni koje smo kroz život dobili s vremenom se zagube i zaboravimo na njih. Nakit od plemenitih metala je nešto što ne samo da može trajati cijeli život (i tako podsjećati na osobu koja ga je poklonila), već se može i prenositi s generacije na generaciju i postati dio porodične vrijednosti i tradicije. Na taj način ono postaje bezvremenskim nasljeđem koje će uz malo ljubavi i brige možda nositi i djeca i unuci osobe kojoj ga poklanjamo. 

3. Estetska vrijednost

Srebrne i zlatne detalje volimo nositi jer su vizualno privlačni – svjetlucavi, lijepo oblikovani i neodoljivi. Dobar komad nakita podići će svaki odjevni odabir i pomoći nam da sjajimo zbog čega ćemo se osjećati dobro. Svi vole dobiti nešto lijepo pa je to još jedan razlog zašto je pun pogodak pokloniti nakit.

4. Za različite budžete

U ponudi Dućana nakita možete pronaći nakit za svaku priliku, ali i svaki džep – od skupljih komada pa do predivnih komadića nakita kojima ćete oduševiti slavljenika, a na koje nećete potrošiti bogatstvo.

5. WOW efekat

Još jedan odličan razlog za odlučiti se za nakit je ona “WOW” reakcija koju dobijemo kad se otvori kutijica i kad se osoba razveseli prekrasnoj novoj narukvici, ogrlici, naušnicama ili drugom srebrnom i zlatnom dodatku. Bilo da se radi o nekom starije ili mlađe dobi, ženi ili muškarcu, svi vole dobiti poklon trajne vrijednosti odabran s ljubavlju.

Best Choice for Creatives
This Pop-up Is Included in the Theme
Purchase Reprizo